Oběh účetních dokladů v podniku a jejich elektronizace - Ehrlichová, Johana (2014)
Cílem této bakalářské práce je zachycení oběhu účetních dokladů ve společnosti molton, s. r. o. Teoretická část práce pojednává o účetních dokladech v listinné i elektronické formě a popisuje jejich oběh v podniku. Zaměřuji se na zákonné požadavky, které jsou na doklady kladeny po celou dobu jejich životního cyklu. V jedné z kapitol také nastiňuji možnosti využití informačních technologií při oběhu dokladů. V praktické části práce jsou teoretické znalosti aplikovány na společnost molton, s. r. o., ve které popisuji současný oběh účetních dokladů a změny, ke kterým došlo po nedávném přechodu na nový účetní software. Závěrem zhodnocuji aktuální situaci a navrhuji doporučení ke změnám.