Oběh účetních dokladů v podniku a jejich elektronizace - Ehrlichová, Johana; Singerová, Jana; Skálová, Jana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této bakalářské práce je zachycení oběhu účetních dokladů ve společnosti molton, s. r. o. Teoretická část práce pojednává o účetních dokladech v listinné i elektronické formě a popisuje jejich oběh v podniku. Zaměřuji se na zákonné požadavky, které jsou na doklady kladeny po celou dobu jejich životního cyklu. V jedné z kapitol také nastiňuji možnosti využití informačních technologií při oběhu dokladů. V praktické části práce jsou teoretické znalosti aplikovány na společnost molton, s. r. o., ve které popisuji současný oběh účetních dokladů a změny, ke kterým došlo po nedávném přechodu na nový účetní software. Závěrem zhodnocuji aktuální situaci a navrhuji doporučení ke změnám.
Vedoucí práce: Jana Singerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses