Odložená daň v českém účetnictví - Fořtová, Lucie; Křížová, Bára; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce má za cíl přiblížit a vysvětlit čtenáři problematiku odložené daně. Zaměřuje se na české účetnictví a opírá se o české účetní a daňové předpisy. Práce se zabývá nejpodstatnějšími problémy, které se týkají odložené daně. Nejprve dochází k vysvětlení vzniku odložené daně a jejímu vývoji během let. Dále je přiblíženo účtování, výpočet a tituly vedoucí ke vzniku odložené daně. V závěru se práce zaměřuje na vykázání odložené daně v účetních výkazech. Celá práce je doplněna o příklady, které podporují výklad celé problematiky.
Vedoucí práce: Bára Křížová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses