Účetní výkaznictví neziskových organizací a jeho vztah k externím uživatelům - Navrátil, Jakub; Zouhar, Tomáš, 1981-; Hálek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této bakalářské práce je zmapovat současný stav regulace účetnictví nestátních neziskových organizací. Finanční výkazy představují nástroj podporující důvěryhodnost a transparentnost, tedy klíčové atributy těchto organizací. Autor se pokusí zjistit, zdali je současná podoba účetních výkazů uspokojivá zejména pro externí uživatele těchto účetních informací. V závěru práce se pokusím najít případné nedostatky. Pro ty bude pak nastíněno možné řešení a rady pro zlepšení.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses