Marketingová komunikace ČALD - Martinek, Jan (2014)
Cílem této bakalářské práce vytvořit podklad pro strategii týkající se marketingové komunikace pro Českou asociaci létajícího disku za účelem zvětšení povědomí v rámci ČR o ultimate frisbee a zvětšení členské základny. Práce je rozdělena na dvě části. V první teoretické části jsou rozebrány marketingové nástroje a sportovní marketing v ČR. V druhé části se zaměřuji za pomoci výzkumu na využití těchto marketingových nástrojů v praxi.