Marketingová komunikace ČALD - Martinek, Jan; Machek, Martin; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce vytvořit podklad pro strategii týkající se marketingové komunikace pro Českou asociaci létajícího disku za účelem zvětšení povědomí v rámci ČR o ultimate frisbee a zvětšení členské základny. Práce je rozdělena na dvě části. V první teoretické části jsou rozebrány marketingové nástroje a sportovní marketing v ČR. V druhé části se zaměřuji za pomoci výzkumu na využití těchto marketingových nástrojů v praxi.
Vedoucí práce: Martin Machek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses