Ochrana spotřebitele v cestovním ruchu v ČR - Bělina, Kamil; Kořánová, Helena, 1947-; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce se zabývá ochranou spotřebitele v cestovním ruchu v České republice. Cílem práce je na základě analýzy znalostí českých spotřebitelů o právech v cestovním ruchu upozornit na hlavní nedostatky v informovanosti a navrhnout zlepšení v této oblasti. V teoretické části jsou rozebrány změny, které přináší nový občanský zákoník. Pro splnění cíle bylo v praktické části bakalářské práce využito dotazníkového šetření mezi spotřebiteli, z jehož výsledku je vyvozen závěr a jsou navrhnuta doporučení pro zlepšení komunikace a informovanosti spotřebitelů.
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses