Investování do podílových fondů přes společnost Ertrag & Sicherheit - Pejša, Ondřej; Šnajberg, Oxana; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem bakalářské práce je vymezit základní pojmy týkající se kapitálového trhu, představit společnost provádějící majetkové poradenství Ertrag & Sicherheit a poukázat na způsob ukládání peněz jinak, než pouze přes bankovní subjekty, které se všeobecně jeví jako nevýhodné pro uživatele. V návaznosti na teoretickou část práce ukazuje konkrétní reálné příklady z praxe, a to pomocí zpětné investice v čase do konkrétních podílových fondů.
Vedoucí práce: Oxana Šnajberg
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses