Analýza pojištění domácností a nemovitostí na českém trhu - Papp, Ondrej; Gruber, Petr, 1948-; Hanzlík, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá analýzou pojištění domácností a nemovitostí na českém trhu. Cílem práce je vytvořit přehled pojišťoven poskytujících majetková pojištění pro fyzické osoby a porovnat tato pojištění. První část práce je zaměřena na teorii, především na obecnou charakteristiku pojištění domácnosti, pojištění nemovitosti a odpovědnostních pojištění. Druhá část práce je zaměřena na představení pojišťoven a jejich pojistných produktů. Ve třetí části je zachycen aktuální stav českého pojistného trhu v oblasti neživotního pojištění a také srovnání pojištění domácností a pojištění nemovitostí pomocí modelových příkladů. V závěru práce je zhodnocení získaných poznatků.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses