Vliv CSR na výkonnost firmy - Pirkl, Jakub; Džbánková, Zuzana, 1967-; Šumpíková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je představit koncept CSR a následně popsat vliv společensky odpovědných aktivit na výkonnost podniku IBM. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá představením konceptu CSR, jeho hlavními principy a studiemi zkoumajícími vztah mezi CSR a výkonností podniku. V části praktické je představen postoj IBM ke společenské odpovědnosti, významné projekty a také prospěch plynoucí pro podnik z přijetí principů CSR.
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses