Vzdělávání v ziskových organizacích - Řezníčková, Eliška; Králová, Alena, 1958-; Machala, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zabývá vzděláváním v ziskových organizacích. Jejím cílem je zaměřit se na problematiku ustanovení ziskové organizace v konkrétní oblasti České Republiky (ve městě Děčín), ale též na didaktickou problematiku (cíle, obsah, metody, didaktické prostředky, techniku), která je spojena se zařazením konkrétních kurzů v této vznikající instituci. Analytickou část práce zastupuje analýza trhu -- z pohledu vhodného profilu klienta a z pohledu potenciální konkurence. Dále pak SWOT analýza, která shrnuje silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby. Veškeré analýzy jsou podpořeny dotazníkovým šetřením s rodiči potenciálních klientů. Závěr práce obsahuje shrnutí, rozhodnutí o vhodnosti zakládání vzdělávací instituce a možnosti rozvoje do budoucna.
Vedoucí práce: Alena Králová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses