Strategická analýza podniku Pardubický pivovar, a. s. - Fousek, Ondřej (2014)
Bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou s určitými prvky finanční analýzy podniku Pardubický pivovar, a.s. Práce má 2 části: metodologickou a praktickou. V metodologické části se nachází analýza vnějšího okolí podniku, analýza vnitřního prostředí podniku a prognóza tržeb podniku. Praktická část navazuje na metodologickou s použitím dat trhu. Cílem práce je prognóza tržeb a strategické doporučení.