Strategická analýza podniku Pardubický pivovar, a. s. - Fousek, Ondřej; Kuchyňa, Pavel; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou s určitými prvky finanční analýzy podniku Pardubický pivovar, a.s. Práce má 2 části: metodologickou a praktickou. V metodologické části se nachází analýza vnějšího okolí podniku, analýza vnitřního prostředí podniku a prognóza tržeb podniku. Praktická část navazuje na metodologickou s použitím dat trhu. Cílem práce je prognóza tržeb a strategické doporučení.
Vedoucí práce: Pavel Kuchyňa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses