Analýza nákladů a ziskovosti výkonů v rámci tvorby podnikatelského konceptu v oblasti vinařského průmyslu - Dvořáková, Sabina (2014)
Předmětem bakalářské práce "Analýza nákladů a ziskovosti výkonů v rámci tvorby podnikatelského konceptu v oblasti vinařského průmyslu" je analýza nákladů, které vznikají v procesu výroby. Pomocí této analýzy je sestavena finální kalkulace a rozpočet nákladů, které podávají prvotní informace o analýze ziskovosti výkonů. Dále je práce zaměřená na možnosti založení nového podniku ve vinařské oblasti v České Republice a související omezení.