Analýza nákladů a ziskovosti výkonů v rámci tvorby podnikatelského konceptu v oblasti vinařského průmyslu - Dvořáková, Sabina; Roun, Vlastimil; Šiška, Ladislav, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předmětem bakalářské práce "Analýza nákladů a ziskovosti výkonů v rámci tvorby podnikatelského konceptu v oblasti vinařského průmyslu" je analýza nákladů, které vznikají v procesu výroby. Pomocí této analýzy je sestavena finální kalkulace a rozpočet nákladů, které podávají prvotní informace o analýze ziskovosti výkonů. Dále je práce zaměřená na možnosti založení nového podniku ve vinařské oblasti v České Republice a související omezení.
Vedoucí práce: Vlastimil Roun
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses