Finanční analýza společnosti Čedok, a.s. - Nguyen Thuy, Linh; Šnajberg, Oxana; Menčlová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu a zhodnocení finanční situace společnosti Čedok, a.s. Práce je rozdělena do dvou částí, metodické a praktické. Metodická část popisuje konkrétní užívané ukazatele a metody, které jsou prakticky aplikovány pro výsledný ucelený obraz o finanční situaci podniku. Společnost je sledována za poslední tři účetní období (od roku 2010 do 2012). Zdrojem informací jsou výroční zprávy vybrané společnosti. Doplňkem práce je také mezipodnikové srovnání vybraných ukazatelů s konkurenční společností EXIM Tours, a.s. Závěr obsahuje celkové vyhodnocení výsledků praktické části, návrhy a doporučení pro zlepšení finanční situace podniku.
Vedoucí práce: Oxana Šnajberg
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses