Plnění příjmové části rozpočtu obce se zaměřením na vybrané transfery a jejich čerpání v konkrétních podmínkách obce Studenec - Jechová, Lenka (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá hospodařením územních samosprávných celků. Konkrétně se jedná o plnění příjmové strany rozpočtu obce Studenec, kdy značná pozornost je věnována přijatým transferům a jejich čerpáním mezi lety 2011 -- 2013. Teoretická část práce je zaměřena na postavení, charakteristiku a rozpočty obcí. Praktická část práce se zabývá analýzou jednotlivých druhů příjmů ve sledovaném období, popisu vybraných transferů a jejich čerpání. Součástí praktické části práce je také porovnání Studence s vybranými obcemi v kraji z pohledu příjmové strany jejich rozpočtů.