Plnění příjmové části rozpočtu obce se zaměřením na vybrané transfery a jejich čerpání v konkrétních podmínkách obce Studenec - Jechová, Lenka; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá hospodařením územních samosprávných celků. Konkrétně se jedná o plnění příjmové strany rozpočtu obce Studenec, kdy značná pozornost je věnována přijatým transferům a jejich čerpáním mezi lety 2011 -- 2013. Teoretická část práce je zaměřena na postavení, charakteristiku a rozpočty obcí. Praktická část práce se zabývá analýzou jednotlivých druhů příjmů ve sledovaném období, popisu vybraných transferů a jejich čerpání. Součástí praktické části práce je také porovnání Studence s vybranými obcemi v kraji z pohledu příjmové strany jejich rozpočtů.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses