Ekonomika fotbalového klubu Manchester United F.C. - Procházka, Martin; Kotáb, Jiří; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnocení ekonomiky fotbalového klubu Manchester United F. C. a její porovnání s konkurenčními kluby za období 2009-2013. Dílčím cílem je vyhodnocení splnitelnosti nových pravidel UEFA Financial Fair Play. V teoreticko-metodologické části jsou uvedeny specifické charakteristiky ekonomiky sportovních klubů. Dále je popsán obsah nových pravidel UEFA Financial Fair Play. Následuje popis metod a ukazatelů finanční a ekonomické analýzy. Praktická část se zaměřuje na analýzu ekonomiky vybraného fotbalového klubu Manchester United F. C.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses