Analýza determinant návštěvnosti domácích zápasů FK Mladá Boleslav - Maroušek, Jan; Hronza, Martin; Mirvald, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Tato práce zkoumá, jaké vlivy působí na poptávku po návštěvnosti domácích zápasů FK Mladá Boleslav pomocí ekonometrické analýzy. Používá dataset, který má 207 pozorování od sezóny 2000/2001 do sezóny 2012/2013. Je dokázáno, že po postupu do vyšší soutěže návštěvnost výrazně vzroste. Na návštěvnost je patrný vliv srážek. Nepodařilo se dokázat vliv evropských pohárů.
Vedoucí práce: Martin Hronza
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses