Administrativní náklady zadávání veřejných zakázek u vybraného okruhu územních samosprávných celků - Kvízová, Kateřina; Maaytová, Alena; Brabcová, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem bakalářské práce je analyzovat a specifikovat vynaložené administrativní náklady v procesu zadávání veřejných zakázek u vybraných územních samosprávných celků. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V první kapitole jsou charakterizovány důležité pojmy z oblasti veřejných zakázek, druhá kapitola je zaměřena na charakteristiku nižších samosprávných celků a poslední teoretická část se zabývá transakčními náklady. Praktická část využívá poznatky z teoretické části k analýze administrativních nákladů u vybraných subjektů za rok 2013. V závěru jsou nabídnuta doporučení k zjednodušení a zefektivnění celého systému veřejného zadávání.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses