Finanční analýza společnosti Hermitage Holdings s.r.o. - Vén, Zoltán (2014)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti Hermitage Holdings, s.r.o za období 2009-2012 a doplnit informace o společnosti za rok 2013. Teoretická část je zaměřena na představení metodického aparátu finanční analýzy. V praktické části jsou aplikovány metodické postupy popsané v teoretické části. Na závěr jsou shrnuty poznatky z praktické části, doplněné o hodnotící komentáře a doporučení vzhledem k budoucímu směřování společnosti.