Efektivnost zelených budov v ČR - případová studie budovy ČSOB v Praze - Leifr, Miroslav; Slavík, Jan, 1978-; Kalabisová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce analyzuje zelené administrativní budovy a snaží se vyhodnotit jejich efektivnost v rámci trvale udržitelného rozvoje v podmínkách České republiky. Teoretická část diskutuje hlavní důvody pro výstavbu zelených budov, které by v konečném důsledku měly vést k trvale udržitelnému rozvoji dosažením tzv. Triple bottom line, tedy k harmonii v ekonomické, environmentální a sociální rovině. Praktická část pak analyzuje efektivnost na konkrétní případové studii zelené administrativní budovy ČSOB.
Vedoucí práce: Jan Slavík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomika a správa životního prostředí [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses