Vliv účetní politiky vybrané společnosti na závěry finanční analýzy - Ježková, Eliška; Pospíšil, Jiří, 1988-; Vomáčková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce je věnována účetní politice a finanční analýze společnosti EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES, s.r.o. a vztahem mezi nimi. Cílem práce je popsat, jaký vliv má účetní politika společnosti na výsledky její finanční analýzy. Práce se zabývá finanční analýzou, její metodikou a zdroji informací, které využívá. Další část pojednává o problematice účetní politiky. Teorie je doplňována o konkrétní příklady ze společnosti EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES, s.r.o. V závěru práce následuje srovnání výsledků finanční analýzy této společnosti s deseti srovnatelnými podniky.
Vedoucí práce: Jiří Pospíšil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses