Výkonnostní audit vybraného projektu - Petrážová, Kamila (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem výkonnostního auditu a jeho provedením. Výkonnostní audit pomáhá při hodnocení hospodaření státu s veřejnými prostředky. Hlavním cílem práce je poskytnout ucelený obraz o pojmu výkonnostní audit a provést ho na příkladu cyklostezky Rokytka. Bylo zjištěno, že cyklostezka Rokytka až na nedostatky, které zabraňují plnohodnotnému využití cyklostezky k rekreaci, splňuje účel stanovený v souhrnné zprávě. Dále bylo zjištěno, že cyklostezka bude dle provedených výpočtů společensky efektivní za necelých 29 let. Na závěr byly shrnuty závěry z provedeného výkonnostního auditu a byla poskytnuta doporučení.