Cizinci na českém trhu práce. - Martynov, Iegor (2014)
Práce je věnována analýze cizích státních příslušníků na českém trhu práce. Hlavním cílem bakalářské práce je vytvořit analýzu související s cizinci na českém trhu práce. Hypotézou práce je následující tvrzení: hospodářská krize z roku dokázala výrazně změnit situaci s cizinci na českém trhu práce. Práce je složena ze třech částí: teoretické, praktické a návrhové. V práci se vyskytují následující vědecké metody: analýza, komparace a porovnání. Výzkum je založen na oficiálních statistických údajích.