Cizinci na českém trhu práce. - Martynov, Iegor; Pavelka, Tomáš, 1975-; Makovský, Petr, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Práce je věnována analýze cizích státních příslušníků na českém trhu práce. Hlavním cílem bakalářské práce je vytvořit analýzu související s cizinci na českém trhu práce. Hypotézou práce je následující tvrzení: hospodářská krize z roku dokázala výrazně změnit situaci s cizinci na českém trhu práce. Práce je složena ze třech částí: teoretické, praktické a návrhové. V práci se vyskytují následující vědecké metody: analýza, komparace a porovnání. Výzkum je založen na oficiálních statistických údajích.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses