Porovnání řešení zařazení dlouhodobého hmotného majetku podle českých účetních standardů, IFRS a U.S. GAAP - Kroužilová, Tereza; Roe, Jana; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Ve své bakalářské práci se budu zabývat oceňováním dlouhodobého hmotného majetku podle českých účetních standardů, IFRS a U.S.GAAP. Práce je rozdělena do 4 hlavních kapitol. První tři kapitoly jsou teoretické a zabývám se v nich popisem jednotlivých standardů, vymezením pojmů, které pak dále v práci používám a v neposlední řadě se zaměřuji na konkrétní problematiku oceňování dlouhodobého hmotného majetku podle jednotlivých standardů. Teoretická část je nakonec aplikována v praktickém příkladě, kde uvidíme rozdíl ve vstupních cenách dlouhodobého hmotného majetku podle výše uvedených standardů.
Vedoucí práce: Jana Roe
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses