Finanční krize z pohledu obyvatel České republiky - Potužníková, Lenka; Vacek, Vladislav; Matejašák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce s názvem "Finanční krize z pohledu obyvatel České republiky" se zabývá problematikou globální finanční krize a následné recese v podmínkách České republiky. Cílem této práce je definovat užité pojmy související s danou problematikou, zmapovat celosvětové příčiny a průběh finanční krize a dopad krize na hlavní makroekonomické ukazatele ve vymezeném časovém intervalu na území České republiky. Praktická část této práce je věnována analýze dat získaných na základě dotazníkového šetření na dané téma. Data jsou zpracována pomocí metody popisné statistiky. Získané výsledky jsou přehledně graficky znázorněny a dále slovně analyzovány.
Vedoucí práce: Vladislav Vacek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses