Analýza plnění rozpočtu v časové řadě let 2011 - 2013 v konkrétních podmínkách Strojní fakulty Technické univerzity v Liberci - Petrík, Vojtěch (2014)
Hlavním cílem této bakalářské práce je analýza plnění rozpočtu Fakulty strojní Technické univerzity v Liberci v časové řadě let 2011 -- 2013. První část se zabývá právním vymezením veřejné vysoké školy a definuje proces tvorby rozpočtu fakulty. Dále specifikuje konkrétní podmínky financování veřejných vysokých škol. Ve druhé části je možné najít základní charakteristiku Technické univerzity v Liberci a Fakulty strojní TU v Liberci. Druhá kapitola nastiňuje i problematiku návrhu na rozdělení prostředků fakulty pro jednotlivé roky. Poslední část se zaměřuje na analýzu nákladů a výnosů jednotlivých položek rozpočtu a hodnotí jejich využití.