Analýza plnění rozpočtu v časové řadě let 2011 - 2013 v konkrétních podmínkách Strojní fakulty Technické univerzity v Liberci - Petrík, Vojtěch; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Hlavním cílem této bakalářské práce je analýza plnění rozpočtu Fakulty strojní Technické univerzity v Liberci v časové řadě let 2011 -- 2013. První část se zabývá právním vymezením veřejné vysoké školy a definuje proces tvorby rozpočtu fakulty. Dále specifikuje konkrétní podmínky financování veřejných vysokých škol. Ve druhé části je možné najít základní charakteristiku Technické univerzity v Liberci a Fakulty strojní TU v Liberci. Druhá kapitola nastiňuje i problematiku návrhu na rozdělení prostředků fakulty pro jednotlivé roky. Poslední část se zaměřuje na analýzu nákladů a výnosů jednotlivých položek rozpočtu a hodnotí jejich využití.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses