Analýza investičných pyramídových hier - Selecká, Nikola; Musílek, Petr, 1965-; Derner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou investičných pyramídových hier, ich charakteristikou, znakmi a popisom dopadu na účastníkov pyramídových systémov v tuzemsku aj v zahraničí. Z tejto práce by si mal čitateľ odniesť predovšetkým pojmy súvisiace s oblasťou pyramídových schém a taktiež i dostatok informácií postačujúcich k ich rozpoznaniu. Ukážeme si i rozdiely medzi pyramídovými hrami a tzv. multi-level marketingom, ktorý môže byť na prvý pohľad veľmi podobný, avšak my sa prostredníctvom hľadania rozdielov presvedčíme, že tomu tak nie je.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses