Správa a řízení sportovních svazů v ČR - Král, Pavel (2013)
Výsledky dále odhalují, že sportovní svazy s transparentnější správou a řízením jsou úspěšnější při získávání vlastních zdrojů pro financování své činnosti. Práce tak přináší jednak nové poznatky o správě a řízení sportovních svazů a také praktická doporučení pro správu a řízení sportovních svazů