Správa a řízení sportovních svazů v ČR - Král, Pavel; Pirožek, Petr, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, František (2013)
Výsledky dále odhalují, že sportovní svazy s transparentnější správou a řízením jsou úspěšnější při získávání vlastních zdrojů pro financování své činnosti. Práce tak přináší jednak nové poznatky o správě a řízení sportovních svazů a také praktická doporučení pro správu a řízení sportovních svazů
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: sportovní management; sportovní svazy; Česko; management [obor disert. práce]; disertace; sports management; sports associations; Czechia; dissertations