Marketing a neziskové organizace - Vysoký, Radim (2014)
Práce se zabývá tématem neziskových organizací a marketingu. V první části práce jsou popsána teoretická východiska marketingu a neziskových organizací, která jsou dále rozdělena podle právních forem a jsou popsána možnostmi jejich financování. V praktické části jsou aplikována teoretická východiska marketingu a provedena důkladná analýza marketingových aktivit konkrétní neziskové organizace, která každoročně pořádá největší nekomerční festival v České republice -- Budějovický Majáles. V závěru práce je vyhodnocení těchto aktivit a doporučení pro nadcházející ročníky festivalu.