Finanční analýza ABB s.r.o. - Bialko, Matúš; Šmídová, Radana, 1977-; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cieľom tejto bakalárskej práce je uskutočnenie finančnej analýzy podniku ABB s.r.o. Pre potrebu tejto práce boli použité dáta z obdobia 2009-2012. Práca je rozdelená do dvoch častí. V prvej časti je popísaná metodika, ktorá je využívaná vo finančnej analýze. Jedná sa o horizontálnu a vertikálnu analýzu, rozbor hlavných pomerových ukazovateľov a vysvetlenie Kralicekovho testu a modelu IN 95. Druhá časť je praktická, ktorá hodnotí daný podnik s využitím nástrojov vysvetlených v predošlej časti a porovnáva podnik s odvetvím, v ktorom sa nachádza. V závere práce sa uvádza záverečné zhrnutie finančnej analýzy.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses