Analýza stávající situace sociálního bydlení v České republice - Bulan, Petr; Prachař, Ondřej; Beránková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Práce se zaměřuje na popis aktuální situace sociálního bydlení v České republice. Toto téma je aktuální kvůli neustálému odkladu zákonu o sociálním bydlení a chybějící státní koncepci. Práce analyzuje jednotlivé možnosti zajištění sociálního bydlení. Jsou zmiňovány dotační programy, zvýhodněné úvěry a sociální dávky. Zároveň jsou uvedena data o stavu bytové situace v České republice a názory odborníků z oblasti bydlení. Na konci práce je navrženo stručné řešení vzniklé situace.
Vedoucí práce: Ondřej Prachař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses