Vývoj mezinárodních standardů účetního výkaznictví se zaměřením na malé a střední podniky (SME) - Špeldová, Anežka; Mikeš, Jan; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou mezinárodní harmonizace účetních standardů, a to především kategorii malých a středních podniků, na kterou se konkrétněji zaměřuje jak na celosvětové, tak na evropské i národní úrovni. Detailněji popisuje vývoj a tvorbu standardu IFRS pro SME spolu s jeho finální podobou. Dále se tato práce snaží seznámit čtenáře s tématem, o podpoře středního a malého podnikání v EU i ČR a dalších programech pro rozvoj či inovace.
Vedoucí práce: Jan Mikeš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses