Internet věcí a jeho využití v různých odvětvích lidské činnosti - Malý, Vojtěch (2014)
Práce v teoretické části vysvětluje fenomén nazývaný Internet věcí, diskutuje jeho podstatu a možnosti využití v různých odvětvích lidské činnosti. V části praktické se pak zabývá otázkou, jak Internet věcí ovlivňuje každodenní život člověka a navrhuje oblasti, kde by tato problematika mohla významně přispět. Důraz klade na oblast spojenou se vzděláváním a s prostředím FM VŠE