Internet věcí a jeho využití v různých odvětvích lidské činnosti - Malý, Vojtěch; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Přibil, Jiří, 1977- (2014)
Práce v teoretické části vysvětluje fenomén nazývaný Internet věcí, diskutuje jeho podstatu a možnosti využití v různých odvětvích lidské činnosti. V části praktické se pak zabývá otázkou, jak Internet věcí ovlivňuje každodenní život člověka a navrhuje oblasti, kde by tato problematika mohla významně přispět. Důraz klade na oblast spojenou se vzděláváním a s prostředím FM VŠE
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: informační technologie; RFID technologie; internet; management [obor bakal. práce]; internet věcí; bakalářské práce; information technology; RFID technology; Internet; Internet of things; bachelor's theses