Srovnání podpory exportu v ČR a zahraničí - Račák, Rostislav (2014)
Tato práce se zabývá srovnáním podpory exportu v ČR a ve vybraných státech. Cílem práce je objevit nové možnosti inovace podpory exportu v ČR. V první části práce je popsán český export a jeho struktura, dále jeho podpora. V druhé části jsou popsány systémy podpory exportu v Německu, Spojeném království, Belgii a Finsku. V závěru jsou pak shrnuty zajímavá opatření systémů těchto zemí a možnost jejich uplatnění v ČR.