Řízení projektů – praktická aplikace - Vlk, Tomáš (2014)
Tato bakalářská práce bude rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou, i když jsou obě části ve své podstatě úzce propojeny. V teoretické části této práce bych se rád zaměřil na představení problematiky řízení projektů a její historii. Dále se podíváme na metody, které se zde využívají, a vysvětlíme si některé důležité pojmy. Součástí teoretické části bude i ukázka programu MS Project 2013 a jeho prostředí. V praktické části se zmíním o firmě Konstruktis a.s., která mi poskytla data k jednomu z jejich projektů a pokusím se aplikovat metody nastíněné v první části této práce. Vlastním cílem by mělo být zpracování projektu na rekonstrukci ZŠ Vachkova z roku 2013ve výše zmíněném MS Projectu.