Nábor a výběr pracovníků a jejich adaptace ve vybrané organizaci - Žemlička, Michal; Jarošová, Eva, 1955-; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá náborem, výběrem a adaptací nových zaměstnanců ve vybrané organizaci. Cílem práce je zefektivnit nábor nových zaměstnanců a omezit jejich fluktuaci. V první části práce se zabývám teoretickým rámcem problematiky. Poté jsem si stanovil metodický postup šetření. Data jsem sbíral z podnikových dokumentů a metodou rozhovorů od zaměstnanců organizace. V praktické části práce jsem popsal organizaci a analyzoval jsem data získaná během výzkumného šetření. Na jeho základě jsem vypracoval popis pracovních míst a profil ideálního kandidáta na pracovní místo. Dále jsem vytvořil doporučení pro nábor zaměstnanců a jejich adaptaci. Popis pracovních míst, profil kandidáta a doporučení by měly usnadnit a zefektivnit výběr nových zaměstnanců a pomoci tak organizaci s jejím problémem.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses