Ocenění podniku - Knotková, Michaela (2013)
Cílem diplomové práce je nalézt objektivizovanou hodnotu společnosti ZPA EKOREG spol. s r.o. k 1.1.2013. První část práce obsahuje základní informace oceňované společnosti. Obsahem druhé části je strategická analýza, jejíž výsledkem je prognóza tržeb. Výsledné ocenění společnosti je uvedeno v poslední části práce. Pro ocenění byla použita metoda amortizační hodnoty na úrovni equity.