Ocenění podniku - Knotková, Michaela; Jurečka, Jan, 1935-; Křečková, Štěpánka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem diplomové práce je nalézt objektivizovanou hodnotu společnosti ZPA EKOREG spol. s r.o. k 1.1.2013. První část práce obsahuje základní informace oceňované společnosti. Obsahem druhé části je strategická analýza, jejíž výsledkem je prognóza tržeb. Výsledné ocenění společnosti je uvedeno v poslední části práce. Pro ocenění byla použita metoda amortizační hodnoty na úrovni equity.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses