Ocenění podniku - Koucká, Tereza; Jurečka, Jan, 1935-; Kupka, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
První část práce obsahuje základní informace o státním podniku Řízení letového provozu České republiky a účelu ocenění (nalezení objektivizované hodnoty). Diplomová práce obsahuje finanční analýzu oceňované společnosti, která posuzuje jeho finanční zdraví a perspektivnost do budoucnosti. Součástí práce je i posouzení strategické analýzy podniku včetně výsledné konstrukce prognózovaných tržeb a zhodnocení perspektivnosti podniku vzhledem k jeho dalšímu postavení na vymezeném relevantním trhu. ŘLP ČR, s.p. je oceněn k 31.12. 2012 metodou DCF Equity.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses