Talent management - Neumann, Jan; Filipová, Alena, 1965-; Levrincová, Vieroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tématem této bakalářské práce je pojem Talent Management, rozbor jeho systému, prostředků a nejběžnějších aplikovaných metod a postupů. Cílem této práce je přiblížení tématu Talent Managementu a jeho prostředků. Jak v rámci teoretickém, tak v následné praktické ukázce na realitě fungování systému Talent managementu v neziskové organizaci AIESEC. Pomocí dotazníkového šetření bylo zjišťováno hodnocení jednotlivých nástrojů. Na základě tohoto šetření a hloubkového pohovoru s členem výkonné rady zodpovědným za talent management byly navrhnuty změny vedoucí ke zvýšení přínosu zmíněný metod.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses