Podnikání v oblasti forex tradingu - Zrůbková, Lucie; Strouhal, Jiří, 1980-; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem práce je představit forex trading, který v poslední době přitahuje mnoho drobných investorů, kteří by se rádi zapojili do "tohoto světa". Práce si klade za cíl ukázat začínajícím investorům možné postupy a metody obchodování, které se při obchodování na forexu osvědčily. Součástí práce jsou reálné obchody provedené v platformě Meta Trader 5. Značná část práce je věnována praktickým radám o výběru vhodného brokera, analýze dvou makléřských společností, které působí na českém trhu a srovnání reálných účtů, které společnosti nabízí. Práce se také zaměřuje na ostatní možné způsoby investování na měnových trzích a představuje praktický pohled na obchodování s automatickými obchodními systémy. V práci jsou shrnuty všechny důležité kroky, které musí začínající obchodník podstoupit, aby mohl vstoupit do světa reálného forex tradingu.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses