Nákupní centra v ČR - Dvořák, Jan; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Téma mé bakalářské práce zní -- Nákupní centra v ČR. Cílem práce je identifikace jednotlivých důvodů lokalizace center po České republice a zjištění stupně jejich koncentrace. Dále je zkoumáno, jak jsou centra obecně rozmístěna a zdali je jejich počet a současně i velikost prodejních ploch adekvátní k daným oblastem. K tomuto účelu jsou také porovnávána makroekonomická data, jako jsou nezaměstnanost, průměrná mzda, čistý disponibilní důchod a jiné statistiky v rámci krajů ČR a v souvislosti s tím jsou zjišťovány další podmínky pro lokalizaci nákupních center.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses