Ocenění společnosti PragoBoard s.r.o. - Kálalová, Zuzana (2014)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti PragoBoard s.r.o. na bázi investiční hodnoty k datu 31.12.2013. Předmětem podnikání dané společnosti je výroba desek plošných spojů. Diplomová práce se skládá z následujících částí: charakteristika společnosti a její činnosti, strategická analýza, finanční analýza, generátory hodnoty a finanční plán a samotné ocenění. To bylo provedeno pomocí výnosové metody DCF Equity, jako alternativní metoda byla použita metoda srovnatelných podniků.